学科网-权威专业教育资源门户
歡迎來到小學學科網! [登錄] [免費注冊] 開通學校服務
客戶服務
産品服務
  • 網校通
  • 視頻通
  • 小学網校通
  • e網通
  • e卷通
  • 精准教學通
  • 網學通
  • 高考必備
  • 學易直播
  • 學易雲
  • 學科網書城
  • 資源開放平台
旗下網站
商城
小學學科網
資源籃 上傳資料
獎現金
網校通
高端
資源籃中还没有资源,赶紧挑选吧!
資源導航

今日已更新:2403

資料總量:1893463

【冲刺100分,笔试卷】五年級上册英語单元测试-B卷 能力提升 Unit 5 There is a big bed 人教PEP(含答案)

2986736
40
8
52KB
全國
2020-11-20 17:58:39
收藏
資源預覽
Unit5能力提升测试(B卷) 时间:60分钟 满分:100分 一.英汉互译。(10分) 1.在……上面_____________ 2.在……前面________________ 3.在……后面_____________ 4.在房子的旁边_______________ 5.bike___________________ 6.between the chairs_________ 7.时钟 _________________ 8.plant______________________ 9.photo__________________ 10.water bottle______________ 二.选择填空。(24分) ( )1.There_________ a desk in the picture. A.has B.are C.is ( )2.There __________ many books in my bag. A.are B.is C.have ( )3.Betty is sitting in front_________ the window. A.at B.in C.of ( )4.—How many days are there in a week? —There are_________. A.eleven B.seven C.six ( )5.There are three green __________in the classroom. A.bag B.water C.balls ( )6. 一 are the picture ? --- They're on the wall.( ) A.What B.Which C.Where ( )7.There __________some orange juice in theglass(杯子). A.is B.are C. isn't ( )8. There is phone near the bed . A.some B.a C.an ( )9. There________ a big bed . A.are B.is C.am ( )10. ——Look! There ________a big desk . ——And there__________ many books . A.are ; is B.is; are C.are;are ( )11.There are so many________ in the living room. A.flower B.plants C.plant ( )12. ——______________is the photo? ——It's on the wall. A.Where B.What C.When 三、连词成句。(10分) 1.are two desks There in my room (.) _____________________________________________________________________ 2.is picture Where the (?) ____________________________________________________________________ 3.This my is bedroom (.) _____________________________________________________________________ 4.are on the bags There and rulers floor (.) _____________________________________________________________________ 5.see behind a house cat the I (.) _____________________________________________________________________ 四.从方框中选择适当的单词或词组填空。(10分) on in front of behind third in (1) The cat is___the door. (2) Our classroom is on the__ floor. (3) The picture of my family is___the bedroom. (4) There are four windows___ the wall . (5) I'm tall. Ann is short . She's standing(站立)me. 五.请用 there is 或there are 填空。(10分) 1. _________a blackboard, two pictures and many desks in our classroom. 2. __________three pandas and a tiger in the zoo. 3. __________a ruler, a pen and four pencils in the pencil box. 4. __________an apple, an orange and five bananas in my bag. 5. ___________two end tables,a lamp and a table in your room. 六.选词填空。(14分) There is There are 1. ___________ a clock on the wall. 2. ___________a desk beside my bed. 3. ___________ many books on the shelf. 4. ___________lots of flowers in my garden. a an many 1.There are __________ photos on the wall. 2. There is ___________ apple on the table. 3. There is____________ dog under the bed. 七.阅读短文,判读句子正(T)误(F)。(10分) Hello,my name is Lin Lin. I'm twelve. This is my bedroom. Let me show you. There is a bed, a window, a shelf(书架),a desk, a chair, and a computer. The window is it front of the desk. The desk is near the bed. There is a computer on the desk. My bedroom is small, but it's nice. I love it. Do you like my bedroom? ( )1. There is a closet(衣柜)in Lin Lin's bedroom. ( )2. The desk is near the bed. ( )3.The window is behind the desk. ( )4. The bedroom is big. ( )5. Lin Lin likes her bedroom very much. 八.写作。(12分) 同学们,以“My bedroom”为题,描述一下自己家的卧室都有些什么,简单介绍一下。不少于五句话。 My bedroom _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 答案: 一. 1.above 2.in front of 3.behind 4.beside the house 5.自行车 6.在椅子中间 7.clock 8.植物 9.照片 10.水瓶 二.1.C 2.A 3.C 4.B 5.C 6.C 7.A 8.B 9.B 10.B 11.B 12.A 三.1.There are two desks in my room. 2. Where is the picture? 3.This is my bedroom. 4. There are rulers and bags on the floor. 5.I see a cat behind the house. 四.1.behind 2.third 3.in 4.on 5.in front of 五.1.There is 2.There are 3.There is 4.There is 5.There are 六.1. There is 2. There is 3. There are 4. There are 1. many 2.an 3.a 七. 1.F 2.T 3.F 4.F 5.T 八. My Bedroom I have a big bedroom. There are many things in it. There is a big desk in the middle of the room. There are some books, a computer, a keyboard and mouse on it. There's a pencil-box and a lamp on it, too. Near the desk, there's a bed. Near the bed, there is a big wardrobe.There are two windows in the wall. There are four pictures and a nice clock on the wall, too. I often clean my bedroom. I love my bedroom.
预览已结束,查看全部内容需要下載哦~
開通高級會員可省3.00元 現在開通立享限時優惠>>

購買須知:

没有"下載"字样的,仅支持在线播放。

一日無書,百事荒廢。

——陳壽

資料簡介
Unit5能力提升测试(B卷) 时间:60分钟 满分:100分 一.英汉互译。(10分) 1.在……上面_____________ 2.在……前面________________ 3.在……后面_____________ 4.在房子的旁边_______________ 5.bike___________________ 6.between the chairs_________ 7.时钟 ________ _________ 8.plant______________________ 9.photo__________________ 10.water bottle______________ 二.选择填空。(24分) ( )1.There_________ a desk in the picture. A.has B.are [来自e網通客户端]
展開
分類: 全國 , 2020
審核人:學科網原創組委會